Congres Week van het leren 2019

Kinderen leren lopen met vallen en opstaan. En dit geldt eigenlijk voor alle leerprocessen die de rest van je leven volgen. Daarom hebben we ‘Vallen en opstaan’ gekozen als thema voor de Week van het leren 2019. De congresdag van de Week van het leren gaat over persoonlijk leiderschap en hoe je binnen jouw organisatie een cultuur creëert die het leerproces bij medewerkers stimuleert.

Vallen en opstaan

Als coach van alle Nederlandse bondscoaches is keynote speaker Francesco Wessels een specialist in leiderschap, teamgevoel en weerbaarheid. Hij heeft alles geleerd door vooral te doen in plaats van te denken. In zijn verhaal neemt hij je op inspirerende wijze mee in hoe je als team kunt presteren en hoe je met vallen en opstaan bouwt aan een sterke leercultuur.

Daarna kun je kiezen uit verschillende proefsessies en expertrondes. Tijdens de proefsessies maak je kennis met het aanbod en de trainers van Driessen Opleidingen. In de expertsessies gaan de sprekers in op thema’s rond vallen en opstaan, leren en ontwikkelen en persoonlijk leiderschap.

De dag eindigt met een interview met Jeroen Driessen, CEO van de Driessen Groep, over hoe je binnen jouw organisatie een klimaat kunt creëren, waarin leren en ontwikkelen worden gestimuleerd.

Deelname is kosteloos.

Bekijk hier het volledige programma

Doelgroep

HRM managers, HRM adviseurs, HRM medewerkers, opleidingscoördinatoren en adviseurs

Volg ons op:
Publiek Perspectief is een initiatief van Driessen Groep