Artikel   |  donderdag 27 september 2018

Mag ik even uw aandacht?


Aandacht, daar draait het om. Een moment waarop u wordt gegrepen door iets wat u leest, ziet of hoort. En in de wereld van sociale media, video’s, magazines, vlogs en blogs ‘schreeuwt’ iedereen om aandacht. De informatie die online en offline met u wordt gedeeld, noemen we ook wel content en bestaat uit tekst, beeld, geluid of een mix daarvan. Het liefst zo uniek, opvallend, bijzonder of authentiek mogelijk.

Via dit platform, www.publiekperspectief.nl, houden wij relaties van Driessen Groep – de familie van bedrijven – en andere geïnteresseerden op de hoogte van ontwikkelingen, actualiteit en achtergrond binnen het vakgebied HR en management. Maar niet alleen via Publiek Perspectief brengen wij content onder de aandacht, maar ook via events, sociale media, publicaties en het Driessen Groep magazine.

Dat onze content gewaardeerd wordt blijkt uit cijfers en statistieken. En dat is mooi, want anders zouden mijn collega’s en ik onze baan vaarwel kunnen zeggen. Content is overigens niets nieuws en wij weten dan ook steeds beter wat wel en niet goed werkt bij onze lezers, kijkers en (live) bezoekers. Maar toch steken wij graag de peilstok in ons publiek. Want wat maakt dat u  ons volgt en wat zijn uw wensen en behoeften? Op basis van deze informatie kunnen wij bijsturen en ideeën tot uitvoer brengen.

Onderzoek

Uw antwoorden zijn ontzettend waardevol. Fijn als u 5 minuten de tijd wil nemen om onze vragenlijst in te vullen. Dan beloof ik u dat de content die we maken, nog beter wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Want daar doen we het natuurlijk voor!

-> Start het onderzoek

Deel deze pagina
Lieke Jansen
Als hoofdredacteur van het magazine van Driessen Groep zit schrijven Lieke in het bloed. Dagelijks is ze bezig met het creëren van content in de breedste zin van het woord om Driessen Groep en de bedrijven die er onderdeel van zijn iedere dag een beetje beter bekend te maken.
Meer van deze auteur