Whitepapers IJK - Ontwikkelen naar presteren
Whitepaper   |  woensdag 26 september 2018
729 × gelezen

Van ontwikkelen naar presteren


Prestatieverbetering door het meten, vastleggen en faciliteren van de ontwikkeling van medewerkers. Medewerkers zijn voor veel organisaties het belangrijkste kapitaal. De ontwikkeling van medewerkers moet dan ook een belangrijk aandachtspunt zijn. Want deze organisaties kunnen alleen presteren als medewerkers zich blijven ontwikkelen.

In deze whitepaper nemen we u mee in trends en ontwikkelingen op het gebied van leren. Dit doen we onder andere op basis van resultaten uit een onderzoek dat we onlangs hebben uitgevoerd rondom het thema ‘van ontwikkelen naar presteren’. Zo blijkt dat slechts een kwart van de respondenten actueel inzicht heeft in de talenten en prestaties van de medewerkers en het management. Gelukkig zijn er mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan. 

Ook de trends die de aankomende jaren van grote invloed zijn op leren en presteren komen aan bod. Van mircroleren, outcome-based leren en verpersoonlijking tot gamification. 

En Zorgdienstverlener Opella vertelt u meer over hun aanpak rondom het leren en ontwikkelen van hun medewerkers en welke rol een Learning Management Systeem (LMS) hierin speelt.

Deel deze pagina